A hála jelentősége

A hála érzése tudatosan gyakorolhatóezáltal a befogadás állapotába kerülünk, egy olyan energetikába, ami felénk vonzza mindazt, amit szeretnénk!
Ha időt szánunk arra, hogy átadjuk magunkat a valódi hála érzésének, az élet elkezd jobb, pozitívabb irányba változni

floral-decor

NŐI JÓGA

Mi nők, sokféle céllal kezdünk el jógázni… Van, aki izmosabb, hajlékonyabb, feszesebb, fittebb, karcsúbb szeretne lenni.

HATHA JÓGA

A dinamikus hatha jóga gyakorlásával fejleszted a koncentrációs képességedet, a mozgáskoordinációdat, egyensúlyodat.

FLOW JÓGA

Egy csodálatos áramlás, egyik ászanából a másikba finom mozdulatokkal, nyugodt légzéssel.

MAGÁN JÓGAÓRA

Az ingyenes konzultáció után, személyre szabott jóga órákon garantáljuk fejlődésedet a Te igényeid szerint, akár kezdő, akár haladó szinten vagy.

Jóga tanáraink

ico-master

A női jóga része a női kör, amelynek erejét megtapasztalhatod az óráinkon

SAS ÁGI

Sas Ági, akitől mindig tanulunk!

“Az óráimon az ászanák pontos és biztonságos kivitelezése mellett szeretném átadni mindazt az értéket, amit a jógától kaptam, így teremtve meg a harmónia, az öröm, az együttérzés és az elégedettség szellemi közösségét a gyakorlókkal ezen a csodálatos ÚTON.”

ÁGI

A jóga segít megtalálni az egyensúlyt.

A Balance Yoga létrehozásával egy új fejezet kezdődik az életemben, mert ez mindent megtestesít ami vagyok és amiben hiszek: egyszerre helytállni otthon és a munkahelyen, fittnek lenni testileg és mentálisan is, egyensúlyozni a szerepek között az élet különböző területein.

ANETT

Aki mindig két lábbal áll a földön.

“Vannak, akik fizikai síkon indulnak a jóga útján, és vannak, akik spirituálisan. A derékfájásomra kerestem megoldást. Miközben folyamatosan fejlődtem, számos barátra találtam a tanárok és a vendégek között is. A jógagyakorlás karbantart testileg.”

VIKI

Megérezni a jóga fantasztikus hatását!

Szabó-Szőke Viktória vagyok, és 10 éve jógázok. Tapasztalom, hogy a mai modern világunkban nehéz időt és figyelmet fordítani saját magunkra. Mint a legtöbben, én is bekerültem a munka és stressz mókuskerekébe, pályázati projektmenedzserként egyszer csak azt éreztem, hogy amit csinálok, az rengeteg energiát vesz el, és szükségem van a töltődésre.

PATKÓ KATA

Az ember tudjon önmagára is figyelni.

Amikor elkezdtem jógázni, már pár alkalom után éreztem, hogy nekem ezt el kell sajátítanom komolyabban is, hogy tovább tudjam adni a sportolóimnak ezt a mozgás formát, ami pozitívan hat nemcsak a testre, hanem az elmére és a lélekre is.

EDINA

Az erős nők egymást is erősítik!

Mit jelent számomra a női jóga? Az önelfogadást, a kapcsolódást önmagammal és a velem gyakorló nőkkel. A női jóga a csodák helye, maga a varázslat, ahol semmit sem kell szavakba önteni, megmagyarázni, senkinek sem kell megfelelni, elég a gyakorlás alatt tapasztaltakat csak átélni és élvezni minden pillanatát.